|
  |
 | yerba z herbaciarni |
|
aniata gda
Junior Member

Registration Date: 25-06-2008
 |
|
Pije yerbe od 3 mieiecy kupilam na allegro kilka rodzajów i juz mi smakuje choc poczatki były ciezkie.Ostatnio dostałam od koloezanki zakupiona w five o'clock yerbe zurawinowo-pomarańczową. wygląda bosko same listeczki bez pyłu i tych grubszych kawałków ostrokrzewu, dodatek pieknych koleorowych platkow . Dobzre tez to samkuje delikatnie.malo to am jednak wspolnego chyab z naruralna yerbą ? jak myslicie czy taka idelana yerba jest lepsza czy naturalna?
|
|
31-07-2008 14:05 |

|
|
Pax
Junior Member

Registration Date: 16-05-2008
 |
|
Zależy co masz na myśli mówiąc "lepsza". To pojęcie względne. Wiadomo, że np. Amanda Elaborada, która jest w 100% produktem Argentyńskim (Na podsatwie opakowania) i pewnie tam jest pakowana będzie jakościowo lepsza niż ta, którą masz z herbaciarni. Co do tej drugiej nigdy nie masz pewności co tam w środku jest...
|
|
02-08-2008 20:46 |

|
|
TomeX
Forum Ace

Registration Date: 19-08-2007
 |
|
zależy od osobistych preferencji...ja tam wole np pajarito
|
|
02-08-2008 21:37 |

|
|
Janu
Lord

Registration Date: 05-09-2008
 |
|
quote: |
aniata gda napisał(a)
Ostatnio dostałam od koloezanki zakupiona w five o'clock yerbe zurawinowo-pomarańczową. wygląda bosko same listeczki bez pyłu i tych grubszych kawałków ostrokrzewu, dodatek pieknych koleorowych platkow . Dobzre tez to samkuje delikatnie.malo to am jednak wspolnego chyab z naruralna yerbą ? jak myslicie czy taka idelana yerba jest lepsza czy naturalna? |
Kupowanie takich wynalazków produkowanych w Polsce na kolanie jest ryzykowne bo nie wiesz co pijesz i ile to co pjesz ma lat i z czego jest zrobione.
|
|
20-10-2008 22:59 |

|
|
karred
Full Member

Registration Date: 06-10-2007
 |
|
zgadzam się z Janu.
czasami trafi się totalny syf...
który prawie zawsze ładnie wygląda i pachnie, ale smakuje już różnie...
__________________ Każdy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po nim.
zapraszam do poczytania
|
|
23-10-2008 19:57 |

|
|
|
|
  |
|