Yerba Mate Forum » Gdzie kupić Yerba Mate? » Sklepy z Yerba Mate » Hello Guest [Login|Register]
Last Post | First Unread Post Print Page | Recommend to a Friend | Add Thread to Favorites
Pages (6): « first ... « previous 4 5 [6] Post New ThreadPost Reply
Sklepy z Yerba Mate
Author
Post « Previous Thread | Next Thread »
Alexandro Alexandro is a male
Newbie

Registration Date: 07-05-2009

Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

We wrocławiu jest sklep na Wita Stwosza. Nosi miano sklepu ze zdrową żywnością i można tam kupić yerbę. Wink

0,5kg Rosamonte = 20,90zł
Do każdego (chyba bo to był mój pierwszy zakup) zakupu, dają próbkę gratis. Smile

A do tego Szczypta Świata, ale tam jeszcze nie zagościłem. Tongue
19-05-2009 10:19 Alexandro is offlineSend an Email to AlexandroSearch for Posts by AlexandroAdd Alexandro to your Buddy List
e-yerba
Newbie

Registration Date: 04-06-2009

Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

"e-yerba.pl"
Sklep z siedzibą:
Paweł Stec
ul. Radzikowskiego 100G/57
31-315 Kraków

31-315 Kraków

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by e-yerba: 05-06-2009 19:22.

04-06-2009 23:24 e-yerba is offlineSend an Email to e-yerbaSearch for Posts by e-yerbaAdd e-yerba to your Buddy List
Yerbol
Newbie

Registration Date: 30-09-2009

Kawacuka Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

Cukiernia kawiarnia "KAWACUKA"
ul. Świętojańska 1
tel. 0-509 454 784

Wspaniałe miejsce do spotkań i mateistów, i kawoszy, i osób które lubią łakocie, każdy znajdzie coś dla siebie Wink

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by Yerbol: 30-09-2009 14:43.

30-09-2009 14:43 Yerbol is offlineSend an Email to YerbolSearch for Posts by YerbolAdd Yerbol to your Buddy List
agatta-86
Newbie

Registration Date: 12-10-2009

w bydgoszczy mozna kupic mate na grudziadzkiej 3 w sklepie uzywkiSmile sa kilogramowe i pol ale sa rowniez probki po 100 g i po 30 dla tych co pic beda pierwszy raz sa yez tykwy i bombille tanio pol kilo yerby ok 20 zl
12-10-2009 18:07 agatta-86 is offlineSend an Email to agatta-86Search for Posts by agatta-86Add agatta-86 to your Buddy List
samowar
Newbie

Registration Date: 14-10-2009

RE: Sklepy z Yerba Mate Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

SKLEP SAMOWAR CH ZIELONE WZGÓRZE (CARREFOUR)
UL. WROCŁAWSKA 20 LOK 30
TEL 85 661 61 31
PN-SOB 9-21, ND 10-20
14-10-2009 22:55 samowar is offlineSend an Email to samowarSearch for Posts by samowarAdd samowar to your Buddy List
norbert norbert is a male
Viking

/images/avatars/avatar-1013.jpg

Registration Date: 08-02-2008

RE: Sklepy z Yerba Mate Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

A jakie gatunki macie w Waszym sklepie (samowar)?

14-10-2009 23:26 norbert is offlineSend an Email to norbertSearch for Posts by norbertAdd norbert to your Buddy List
samowar
Newbie

Registration Date: 14-10-2009

nie napisałam, że Samowar w CH Zielone Wzgórze znajduje się w Białymstoku. A oferujemy następujące gatunki yerby: rosamonte, colon, pajarito, selecta i amanda. Możliwe, że oferta się powiększy, czekamy na sugestie.
19-10-2009 18:52 samowar is offlineSend an Email to samowarSearch for Posts by samowarAdd samowar to your Buddy List
Lifemenu.pl
Junior Member

Registration Date: 26-05-2009

Lifemenu.pl - Twój sklep internetowy z Yerba Mate i zdrową żywnością.
Siedziba i punkt wydań osobistych:
Ul. Swobodna 71-73
50-089 Wrocław
ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW

09-12-2009 20:19 Lifemenu.pl is offlineSend an Email to Lifemenu.plHomepage of Lifemenu.plSearch for Posts by Lifemenu.plAdd Lifemenu.pl to your Buddy List
Kubizz
Member

/images/avatars/avatar-1450.gif

Registration Date: 07-12-2009

o dzięki przydało mi się ; ) .

10-12-2009 16:14 Kubizz is offlineSend an Email to KubizzSearch for Posts by KubizzAdd Kubizz to your Buddy List
jab0lpunk jab0lpunk is a male
Member

Registration Date: 04-02-2010

siemka,
www.buszek.com < od pewnego czasu ma Yerba Mate w ofercie Smile
głównie sprzedaje fajki wodne i dodatki, ale od grudnia/stycznia ma też palo santo, bombille, i mateTongue rosamonte, amanda i nobleza gaucha jest tam na 100% są też inne mniej rozpoznawalne marki dla mnie Big Grin głównie 0.25kg i 0.5 Big Grin
sklepy:
Kraków(3albo i 4)
Bielsko B.
Radom
Wrocław
Rzeszów
Kielce
Toruń
Częstochowa
Warszawa

ceny: w porównaniu do yerbamarket wielkich różnic niema, 05.amandy za 19zł,
rosamonte 2KG chyba 35zł Wink więcej niestety nie zapamientałem, wpadłem tam po tytoń więc na Yerbie sie nie skupiłem Big Grin
za zakupy powyżej 100zł jest darmowe palenie: polecam jak ktoś chce sprubować Shishy Big Grin
24-02-2010 20:19 jab0lpunk is offlineSend an Email to jab0lpunkSearch for Posts by jab0lpunkAdd jab0lpunk to your Buddy List
shishka79.pl shishka79.pl is a male
Newbie

Registration Date: 24-04-2010

Witam
Zapraszam do sklepiku na Piotrkowską 79 w Łodzi (sklepik w bramie po prawej stronie) wejście również od Al. Kościuszki 22.
Od jakiegoś czasu posiadamy w sprzedaży Yerbkę,
Oferta z czasem będzie się powiększać, co do próbek niebawem również się pojawią.
Jeżeli nie mamy gatunku, który Cię interesuję, napisz, zobaczymy co da się zrobić :-)
A tymczasem ofertę można obejrzeć na stronie www.shishka79.pl
http://www.shishka79.pl/yerba-mate-c-4.html

Do zobaczenia :-)
24-04-2010 04:13 shishka79.pl is offlineSend an Email to shishka79.plHomepage of shishka79.plSearch for Posts by shishka79.plAdd shishka79.pl to your Buddy List
kladacy_na_mate kladacy_na_mate is a male
Double Ace

/images/avatars/avatar-1634.png

Registration Date: 26-05-2009

Sklep "MADAGASKAR" - Kłodzko, ul. Spadzista 8.

Duży wybór półkilogramowych yerba mate - są elaborady, despalady, łagodne i owocowe. Ceny od 17 do 19 zł. Nie wiem czy są kilogramowe, ale chyba nie.

Bomby i tykwy też są.

Polecam :-)

11-05-2010 19:40 kladacy_na_mate is offlineSend an Email to kladacy_na_mateSearch for Posts by kladacy_na_mateAdd kladacy_na_mate to your Buddy List
shishka79.pl shishka79.pl is a male
Newbie

Registration Date: 24-04-2010

Witam z końcem maja wprowadzimy część asortymentu związanego z Yerbką do naszego stoiska MILD znajdującego się na ul. Piłsudskiego 50 w Centrum Handlowym Viktor I piętro.
Na tą chwilę proponujemy cały asortyment znajdujący się na stronie www.shishka79.pl z odbiorem osobistym we wspomnianym wyżej miejscu.

Wejdź na stronę, złóż zamówienie, w komentarzu dodaj informację "Odbiór osobisty w Olsztynie"
Dostawy w każdą środę.
Aby odebrać towar w środę zamówienie złóż najpóźniej w poniedziałek do godziny 24.
Do odwołania odbiór osobisty nie wiąże się z żadnymi kosztami, dostawa na nasz koszt.
Zapraszamy !!!
12-05-2010 22:58 shishka79.pl is offlineSend an Email to shishka79.plHomepage of shishka79.plSearch for Posts by shishka79.plAdd shishka79.pl to your Buddy List
Uspy Uspy is a male
Triple Ace

/images/avatars/avatar-1689.jpg

Registration Date: 20-12-2009

Co do Cieszyna: widziałem w Wiślance (stary Kasztan) wieelkie ilości Yerby.
Otóż:
- Rosamonte Despelada i Sauve w opakowaniach po 1kg
- Kraus
- CDM
- Pajarito - puszka i sety firmowe
- Purarei
- CBSe Cafe, Regularisi jescze parę innych
- Union

To nie wszystko. Wszystko w bardzo przystępnych cenach.

Pozdrawiam!

http://mountaincojot.deviantart.com/ - Oceniajcie
Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam!
Jestem tylko człowiekiem i mogę popełniać błędy.
10-06-2010 18:26 Uspy is offlineSend an Email to UspySearch for Posts by UspyAdd Uspy to your Buddy List
CaffeMio.net
Newbie

/images/avatars/avatar-1773.jpg

Registration Date: 28-08-2010

Yerba mate Wrocław - caffemio.net Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

Zapraszam do naszego sklepu internetowego caffemio.net oraz do siedziby firmy na ul. Pawiej 40b/1a we Wrocławiu. Atrakcyjne ceny, szeroki wybór.

This post has been edited 2 time(s), it was last edited by CaffeMio.net: 03-09-2010 14:16.

28-08-2010 13:32 CaffeMio.net is offlineSend an Email to CaffeMio.netSearch for Posts by CaffeMio.netAdd CaffeMio.net to your Buddy List
Pages (6): « first ... « previous 4 5 [6] Tree Structure | Board Structure
Jump to:
Post New ThreadPost Reply
Yerba Mate Forum » Gdzie kupić Yerba Mate? » Sklepy z Yerba Mate

Forum Software: Burning Board 2.3.6, Developed by WoltLab GmbH
Modyfikacje oprogramowania i prowadzenie forum: Wywar Interactive
Reklama: Herbata sklep Darmowe ogloszenia Argetto wilcacora wyszukiwanie nieruchomości Wywar Media kampanie reklamowe w internecie Semmelrock warszawa