Yerba Mate Forum » Yerba-eksperymenty :-) » Mieszanki » Hello Guest [Login|Register]
Last Post | First Unread Post Print Page | Recommend to a Friend | Add Thread to Favorites
Pages (2): « previous 1 [2] Post New ThreadPost Reply
Mieszanki
Author
Post « Previous Thread | Next Thread »
wypass wypass is a male
Triple Ace

/images/avatars/avatar-1766.jpg

Registration Date: 18-03-2010

Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

mi jutro przyjedzie Rosamonte i Cruz De Malta, mam Amande pomarańcz więc najpierw spróbuję samych naturalnych a potem będę dawał domieszki Big Grin

21-04-2010 23:08 wypass is offlineSend an Email to wypassHomepage of wypassSearch for Posts by wypassAdd wypass to your Buddy ListAdd wypass to your Contact List
gafik gafik is a male
Viking

/images/avatars/avatar-1692.jpg

Registration Date: 05-03-2010

Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

Colon mi obrzydło i nie mogłem zmęczyć resztki... więc zmieszałem z Taragui Hierbas Serranas 50/50 i dodałem dosłownie łyżkę z końcówki Pajarito Hierbas Naturales...
Wyszło mniam, mniam... kwaskowate...

03-05-2010 15:59 gafik is offlineSend an Email to gafikSearch for Posts by gafikAdd gafik to your Buddy List
wypass wypass is a male
Triple Ace

/images/avatars/avatar-1766.jpg

Registration Date: 18-03-2010

mi Rosamonte z domieszką Amandy pomarańczowej nawet smakuje Wink

03-05-2010 22:30 wypass is offlineSend an Email to wypassHomepage of wypassSearch for Posts by wypassAdd wypass to your Buddy ListAdd wypass to your Contact List
Uspy Uspy is a male
Triple Ace

/images/avatars/avatar-1689.jpg

Registration Date: 20-12-2009

Wsypałem do tykwy trochę CDM Despelada i Elaborada, dosypałem Taragui Naranja i...
smak: Taragui Naranja z kopem.

http://mountaincojot.deviantart.com/ - Oceniajcie
Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam!
Jestem tylko człowiekiem i mogę popełniać błędy.
04-05-2010 16:18 Uspy is offlineSend an Email to UspySearch for Posts by UspyAdd Uspy to your Buddy List
Pages (2): « previous 1 [2] Tree Structure | Board Structure
Jump to:
Post New ThreadPost Reply
Yerba Mate Forum » Yerba-eksperymenty :-) » Mieszanki

Forum Software: Burning Board 2.3.6, Developed by WoltLab GmbH
Modyfikacje oprogramowania i prowadzenie forum: Wywar Interactive
Reklama: Herbaciarnia Darmowe ogloszenia Argetto Wywar Media reklama online vilcacora zioło Semmelrock warszawa wyszukiwarka nieruchomości