Yerba Mate Forum » Promocje, kupony, rabaty » Umieść link do forum, dostań 1kg świetnej yerby La Merced de Campo :-)! » Hello Guest [Login|Register]
Last Post | First Unread Post Print Page | Recommend to a Friend | Add Thread to Favorites
Pages (10): « first ... « previous 6 7 [8] 9 10 next » Post New ThreadThread is closed
Umieść link do forum, dostań 1kg świetnej yerby La Merced de Campo :-)!
Author
Post « Previous Thread | Next Thread »
czrrrk czrrrk is a male
Junior Member

/images/avatars/avatar-240.jpg

Registration Date: 14-12-2007

Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

ja juz wyslalem formularz i czekam na odpowiedz Big Grin

17-12-2007 14:55 czrrrk is offlineSend an Email to czrrrkSearch for Posts by czrrrkAdd czrrrk to your Buddy List
dorothy dorothy is a female
Newbie

/images/avatars/avatar-238.jpg

Registration Date: 07-12-2007

Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

czyli fotka i inne również się nie licząBig Grin
17-12-2007 16:04 dorothy is offlineSend an Email to dorothyHomepage of dorothySearch for Posts by dorothyAdd dorothy to your Buddy List
czrrrk czrrrk is a male
Junior Member

czy spodziwac sie jakiegos maila w tej sparwie??

17-12-2007 18:21 czrrrk is offlineSend an Email to czrrrkSearch for Posts by czrrrkAdd czrrrk to your Buddy List
BOSS BOSS is a male
Member

/images/avatars/avatar-231.gif

Registration Date: 13-12-2007

Mi od razu paczkę wysłali, bez maila Smile

17-12-2007 18:31 BOSS is offlineSend an Email to BOSSHomepage of BOSSSearch for Posts by BOSSAdd BOSS to your Buddy List
czrrrk czrrrk is a male
Junior Member

hmmmm ale w komentarzu napisalem czy jest mozliwosc odbioru wlasnego bo mi sie to bardziej oplaca. A z rzeszta koniec koncow dostane 1kg mate i kubeczek Big Grin

17-12-2007 19:01 czrrrk is offlineSend an Email to czrrrkSearch for Posts by czrrrkAdd czrrrk to your Buddy List
Szatanek Szatanek is a female
Viking

/images/avatars/avatar-1279.jpg

Registration Date: 10-07-2007

No, to powinni Ci odpisac Tongue
Ja obieralam osobiscie w BUBU z czego bylam bardzo zadowolona ^^

17-12-2007 19:19 Szatanek is offlineSend an Email to SzatanekSearch for Posts by SzatanekAdd Szatanek to your Buddy List
gatrun
Junior Member

Registration Date: 17-12-2007

Wysłałem w niedziele, a potwierdzenie dostałem w Poniedziałek, że zostało zaakceptowane. Ile tak średnio idzie paczka? Wysyłane jest to pocztą polską czy kurierem? Big Grin

17-12-2007 20:42 gatrun is offlineSend an Email to gatrunSearch for Posts by gatrunAdd gatrun to your Buddy List
PaDa PaDa is a female
Newbie

Registration Date: 10-12-2007

Właśnie otrzymałam paczuszkę.
Przedwczoraj przysłali mi maila a dziś już paczuszka, ekspresowo to idzie Big Grin
Dzięki !!!
18-12-2007 19:41 PaDa is offlineSend an Email to PaDaSearch for Posts by PaDaAdd PaDa to your Buddy List
gatrun
Junior Member

Czekam na moją paczuszkę Wink

19-12-2007 21:49 gatrun is offlineSend an Email to gatrunSearch for Posts by gatrunAdd gatrun to your Buddy List
Rascal Rascal is a male
Newbie

/images/avatars/avatar-245.jpg

Rozumiem ze jak sie umiesci dwa bannery (jeden do sklepu drugi do forum)
zamiast linkow to tez bedzie ok ?

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by Rascal: 20-12-2007 00:02.

20-12-2007 00:02 Rascal is offlineSend an Email to RascalHomepage of RascalSearch for Posts by RascalAdd Rascal to your Buddy List
czrrrk czrrrk is a male
Junior Member

dziekuje za przyjemna obsluge osobiscie podczas odbierania mojej zasłuzonej nagrody Big Grin

20-12-2007 20:40 czrrrk is offlineSend an Email to czrrrkSearch for Posts by czrrrkAdd czrrrk to your Buddy List
gatrun
Junior Member

Czekam już tydzień, a poczta milczy Big Grin

Ah ten święta xD

21-12-2007 13:23 gatrun is offlineSend an Email to gatrunSearch for Posts by gatrunAdd gatrun to your Buddy List
przemekx1
Newbie

Registration Date: 18-12-2007

Mi dzisiaj przyszla paczuszka hehe tak z rana, bardzo sie ucieszylem tym bardziej ze w taki dzien jak dzisiaj Big Grin W Wigilie hmmm... to moze cos znaczyc :->

Ps. Fajny prezent Smile

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by przemekx1: 24-12-2007 16:54.

24-12-2007 13:14 przemekx1 is offlineSend an Email to przemekx1Search for Posts by przemekx1Add przemekx1 to your Buddy List
Amor Amor is a male
Newbie

/images/avatars/avatar-262.jpg

Registration Date: 24-12-2007

Siemka!

Pytanko do promocji - czy umieszczenie banera/linku w opipsie na dosć mocno uczęszczanym forum też sie liczy? Chodzi o forum mojego wydziału, sporo ludzie sie przez nie przewija a nie znalazłem nigdzie w tym threadzie odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.

Pozdrawiam Smile
25-12-2007 14:47 Amor is offlineSend an Email to AmorSearch for Posts by AmorAdd Amor to your Buddy List
gatrun
Junior Member

Amor: z tego co wiem to raczej tego nie uznają, ale zawsze możesz spróbować.

przemekx1: ty to masz się fajnie ja czekam już ponad tydzień i nic Crying Paczka ma dojść na śląsk.

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by gatrun: 25-12-2007 16:58.

25-12-2007 16:57 gatrun is offlineSend an Email to gatrunSearch for Posts by gatrunAdd gatrun to your Buddy List
Kimi Kimi is a male
Newbie

Registration Date: 25-12-2007

Na mojej stronce Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

Ja umieściłem już link na mojej stronce o F1 (www.f1speed.pl), czekam na potwierdzenie, albo bezpośrednio na szybką niespodziewaną przesyłkę Smile
25-12-2007 22:28 Kimi is offlineHomepage of KimiSearch for Posts by KimiAdd Kimi to your Buddy List
jackieiks jackieiks is a male
Newbie

Registration Date: 26-12-2007

witam jak umieścic link żeby dostać ten prezent?
26-12-2007 18:26 jackieiks is offlineSend an Email to jackieiksSearch for Posts by jackieiksAdd jackieiks to your Buddy List
jackieiks jackieiks is a male
Newbie

Registration Date: 26-12-2007

czy się za te linki płaci?
26-12-2007 18:27 jackieiks is offlineSend an Email to jackieiksSearch for Posts by jackieiksAdd jackieiks to your Buddy List
Kimi Kimi is a male
Newbie

Registration Date: 25-12-2007

Odpowiedź Reply to this PostPost Reply with QuoteEdit/Delete PostsReport Post to a Moderator       Go to the top of this page

Normalnie, masz kody html w pierwszym poscie. Nic sie za to nie pałci.

Mam pytanko do WYWARA,albo kogoś, kto decyduje o wysyłce tego prezenciku. Kiedy wysoka rada orzeknie czy dostanę ten prezencik i czy dostanę później e-maila z informacją o decyzji?
26-12-2007 19:14 Kimi is offlineHomepage of KimiSearch for Posts by KimiAdd Kimi to your Buddy List
wywar wywar is a male
The Godfather

/images/avatars/avatar-80.gif

Registration Date: 27-06-2007

Thread Starter Thread Started by wywar

Kimi, twoja strona została zaakceptowana, powinieneś dostać maila.

Pozostałych zapraszam do zapoznania się z regulaminem w pierwszym poście.

26-12-2007 22:42 wywar is offlineSend an Email to wywarHomepage of wywarSearch for Posts by wywarAdd wywar to your Buddy List
Pages (10): « first ... « previous 6 7 [8] 9 10 next » Tree Structure | Board Structure
Jump to:
Post New ThreadThread is closed
Yerba Mate Forum » Promocje, kupony, rabaty » Umieść link do forum, dostań 1kg świetnej yerby La Merced de Campo :-)!

Forum Software: Burning Board 2.3.6, Developed by WoltLab GmbH
Modyfikacje oprogramowania i prowadzenie forum: Wywar Interactive
Reklama: Herbata sklep Darmowe ogłoszenia Argetto vilcacora zioło wyszukiwarka nieruchomości Semmelrock warszawa Wywar Media promocja stron